Van Hool Dobbeldekker - 500.000,-

Beskrivelse (Se finn.no annonse her)

En av Norges råeste dobbeldekker racing buss/ bo buss/ russebus/ Party buss med henger og telt skal selges. Bussen er godkjent med hengerfeste på 3500kg, men leveres også med nytt VBG feste, bussen er EU godkjent november 2016. Bussen har alu felger rundt baut, med nye fram dekk, 60% på driv og 20% på siste aksel, bussen er hel luft med senk, det er helt ny clutch, ny slave sylinder og ny sylinder på clutch pedal, nye luftbelger på aksel 1, og nye bremser på aksel 3, nye tetninger og lager på driv aksel, teltet er 12X5m, 2 kjøleskap, TV oppe og nede, masse skap plasser, EL vann klosett, safe i soverommet oppe, intern telefoner, komfyr med avtreks vifte, 70L varmtvanns tank, 1000L ferskvanns tank, 500L septiktank som tømmes med en knapp fra førerstol, Omformer fra 24V til 230V på 2500W når en kjører, for kjøle skaper og varmtvanns tank og stikk kontakter, eget strøm aggregat på diesel som startes fra kjøkken benken på 5500W, dieselen tas fra tanken på bussen, sentralfyring på gass med egen vartvannstank på ca 20L, hvis du ikke har tilgang på land strøm, så her har du nesten alt du trenger, du er helt selvforsynt med alt :)

Dobbel dekker tilhenger, 2016mod pga ombyggingen, med terrasse og rekkverk på hele taket, Plass til 2 biler inni, vinsj oppe og nede, arbeids benk nede, egen luft kompressor med ekstra luft tanker, omformer fra 4oov til 230v, tilkobling av strøm mellom buss og henger, masse lys, stikk kontakter og luft koblinger inne og ute, gitter på vegger og i tak for enkelt og stripse opp deler, nye dekk rundt om, nye bremser og hjul lager, nye bremse klokker, luft slanger, 9000kg totalvekt, lasteevne på 5200kg.
Selges helst samlet, evt seriøse bud vil bli vurdert.

Kontakt Roger Nærum, Telefon 909 23 180

 

Fartsfylte firmaevent på Gardermoen

Dersom deres firma planlegger et kick-off, kundeevent eller salgsmøte etc kan Motorsport Event tilby fart og spenning kombinert med sosialt samvær. Motorsport Event tilbyr "bilcross på tid", et konsept som har slått bra ann i markedet. Alle elsker å kjøre våre biler, les mer på hjemmesiden (trykk på bilde)!

TILBAKE TIL FORSIDEN!