Info om Bruktbørsen.no

 

Velkommen til Bruktbørsen.no!

Av og til kan det være nødvendig og kvitte seg med tingene sine, for å ha mulighet til å realisere andre ting. Eller noen har kanskje en drøm om å starte med Rallycross og trenger en bil, eller annet motorsport utstyr.

Dette er et sted som tar for seg salg av Rallycross biler og annet utstyr. Det er gratis for privat personer med annosnering av rallycross biler og transport utstyr beregnet for motorsport. Vi har også egne mapper som heter Deler, Utstyr og Annet (i menyen), her vil det være gratis og annonsere gjenstander over 5000,- For at vi ikke skal få alt for mange annonser må vi ta betaling av kroner 100,- for deler, utstyr og annet som annonseres for under 5000,-

Her følger noen linker som kan være nyttige ved enkle hurtige salg:

Bilcross / Rallycross selges / kjøpes

Kjøp og Salg av Bilcross / Rally

Dersom vi mangler viktige linker, gi oss gjerne beskjed (det finnes mye på facebook).

PS: Alle annonser står i minimum 3 mnd (hvis vi ikke får beskjed om å slette annonsen). Vi vil ta en opprydding etterhvert i gamle annonser, men se på dato selv. Vi tar ikke ansvar for hva som står i annonsene, vi legger ut det vi får inn av info. Feil og mangler går på selgers ansvar.

Lykke til med handelen!

 

KONTAKT OSS

Send inn annonse info / bilder eller link til annonse med bilder til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (disse vil ikke bli besvart).

 

ANNONSERING PÅ SIDEN?

Firmaer kan også annonsere her, men det koster penger og vi forbeholder oss retten til å avstå fra produkter som ikke er rettet mot formålet. Det er også mulig med flere typer annonsering på Bruktbørsen.no forøvrig som også er linket opp mot Hovedsiden vår - RALLYCROSS.NO

Fartsfylte firmaevent på Gardermoen

Dersom deres firma planlegger et kick-off, kundeevent eller salgsmøte etc kan Motorsport Event tilby fart og spenning kombinert med sosialt samvær. Motorsport Event tilbyr "bilcross på tid", et konsept som har slått bra ann i markedet. Alle elsker å kjøre våre biler, les mer på hjemmesiden (trykk på bilde)!

TILBAKE TIL FORSIDEN!